2009-03-08

VDA SA apmokymai


Vasario 28-Kovo 1, VDA SA kartu su TDF SA ir KDF SA dalyvavo VU SA apmokymuose. Apmokymus vedė visada gerą nuotaiką spinduliuojantys fizikas Petras ir žurnalistas Arminas (dažnai Perto šaukiamas gražiąja jo asistente). Programoje buvo teorijos dalis, kurioje mums pasakojo apie „naudą“ SA studentams, universitetui, visuomenei ir pačiam SA nariui, problemų spendimų modelius, teisininkas Justinas trumpai pristatė studentų sutarčių su Akademija nebuvimo teisinius niuansus, spendimo būdus ir etc.


Praktinėje dalyje pasiskirstę į mažas grupeles ir gavę po konkrečią VDA SA spragą (problemą : ) bandėme ieškoti jos priežasčių, siūlyti spendimo būdus.

Vakarinė dalis... : )


Ir išaušo antroji diena – pirmoji pavasario diena! Šia linksma gaida Patras ir Arminas dar papasakojo šį bei tą, ir tuomet prasidėjo.... teorijos pritaikymas žaidimuose. Čia netrūko smagios nuotaikos, ilgų diskusijų ieškant sprendimo, komandinio darbo, kažkas pasiaukojant net perlipo per save (šaunuolis, Vytai!) .


Ir apskritai, netrūko šypsenų, juoko ir giros su sausainiais!


Dėkojame VU SA nariams Arminui ir Pertui, džiaugiamės tuo laiku, praleistu kartu!


1 komentaras:

  1. Rodos fainai buvo. Baisiai smagu paskaitinėti ką veikiat. Būčiau studentams, tai susižavėčiau SA be galo.. Bučkis, kas nuotraukas sumakaliavo taip įdomiai :]
    Linkėjimai visiems, Cheers!

    AtsakytiPanaikinti